top of page

​​Tarjoilijan merkitys juhlien onnistumisessa: Miksi ammattilaisen apu kannattaa?

Kun järjestetään elämän tärkeimpiä tapahtumia, on tyypillistä turvautua ystävien ja perheenjäsenten apuun. Apua tarvitaan usein monessa eri juhlan osa-alueessa, kuten juomien tarjoilussa, ruokien esillepanossa ja yleisesti juhlien ylläpitämisessä. Kuitenkin on tapahtumia, joissa koko kotiväki sekä kaikki hyvänkin päivän tutut ovat läsnä, jolloin ammattitaitoinen tarjoilija voi astua kuvaan auttaakseen. Älä jätä juhlien onnistumista sattuman varaan - hyödynnä tarjoilijan apu ja takaat ikimuistoisen juhlatilaisuuden kaikille.

tarjoilija tarkastamassa ruokamenuuta

Miksi tarjoilijan apu kannattaa?


Juhlapäivät, kuten häät, valmistujaisjuhlat sekä syntymäpäiväjuhlat, ovat monelle elämän merkittävimpiä hetkiä, ja onkin tärkeää varmistaa, että näistä ikimuistoisista hetkistä päästään nauttimaan täysin sydämin. Tarjoilijan apu tarjoilutehtävissä sekä tilan että juhlien ylläpidossa vapauttaa juhliin osallistuvat vieraat ja järjestäjät ylimääräisestä huolehtimisesta. Tarjoilija on välttämätön lisä tapahtumaan, jossa halutaan varmistaa, että kaikki voivat keskittyä vain juhlintaan eivätkä tarvitse huolehtia siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.


Tarjoilijan merkitys on suuri ja sen varaaminen tapahtumiin tuo useita etuja. Ammattitaitoinen tarjoilija tuo mukanaan taitoa ja kokemusta, mikä takaa laadukkaan palvelun ja sujuvan tapahtuman kulun. Lisäksi tarjoilija voi auttaa suunnittelemaan tarjoiluun liittyviä yksityiskohtia ja tarjota asiantuntevaa apua menujen ja juomien valinnassa. Kun itse tapahtuma on täydessä vauhdissa, tarjoilija vapauttaa ystävät ja perheenjäsenet osallistumaan tapahtumaan, eikä heidän tarvitse huolehtia mistään muusta kuin juhlasta nauttimisesta.


tarjoilija opastamassa vieraita

Mistä tarjoilijoiden kustannukset sitten koostuvat?


Tarjoilijoiden hinta vaihtelee tarjoilijan osaamistason ja tilaisuuden vaikeusasteen perusteella. Esimerkiksi helppoihin rippijuhliin riittää yksi uudempi tarjoilija auttamaan tilaisuuden valmisteluissa ja toteutuksessa, kun taas suurempi banketti vaatii hovimestarin apua, mikä nostaa veloitusta huomattavasti. CaterMatella otamme tilaisuuden luonteen huomioon ja koordinoimme aina sopivimmat henkilöt tilaisuuksiin. Tarjoilijan hintaan vaikuttaa luonnollisesti myös työaika sekä se, mille päivälle juhla ajoittuu. Yleensä tarjoilijat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen juhlien alkua valmistelemaan tilaa ja ruokia (tavallisesti tähän varataan noin kaksi tuntia ennen kuin vieraat saapuvat juhlapaikalle). Tilaisuuden lopussa tarjoilijat auttavat juhlaväkeä siistimisessä ja roudaamisessa, kunnes tarjoilijoiden tarve on asiakkaan puolesta ohi.


Tarjoilijoiden tuntiveloitus vaihtelee noin 30-45 euron välillä, ja helpoiten kustannuspuoli selviää ottamalla meihin yhteyttä. Olemme tarjoilleet tuhansissa juhlissa, joten autamme mielellämme juhlien suunnittelussa. Lisäksi laajan catering-verkostomme kautta voimme löytää teille parhaat tarjoukset ruoista ja astioista tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. On tärkeää pitää mielessä, että kaikki juhlat ovat uniikkeja, ja yksityiskohdista voidaan usein sopia erikseen palveluntarjoajien kanssa. CaterMate tarjoaa ammattitaitoisia tarjoilijoita kaikkiin juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Pyydä tarjous tarjoilusta sivuiltamme tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@catermategroup.com!


Relax, it's your party!

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page