top of page

CaterMaten koulutus 5 vuotta

CaterMaten liiketoiminta ja sitä kautta osaavien tarjoilijoiden tuoma yrityksen menestys perustuu vahvasti uusien työntekijöiden rekrytointiin ja kouluttamiseen. Oma koulutusprosessimme on yksi yrityksen keskeisistä valttikorteista ja on ollut sitä jo viimeisen viiden vuoden ajan. Koulutuksen ansiosta CaterMaten tiimiin kuuluu satoja osaavia tarjoilijoita, jotka ovat valmiita kohtaamaan tarjoilualan haasteet ammattitaidolla ja suurella ilolla.


Iloiset CaterMaten tarjoilijat

CaterMaten koulutuksen kehitys

CaterMaten koulutus sai alkunsa vuonna 2019, kun yritys alkoi laajentua ja tunsi tarvetta nostaa palvelunsa laatua entistäkin korkeammalle. Vaikka tarjoilu ei ole rakettitiedettä, tarjoilualan vaatimustaso on kuitenkin korkea ja edellyttää tiettyä osaamista. Nykyinen CaterMaten koulutus on suunniteltu huolellisesti vastaamaan alan tarpeita ja vaatimuksia ja se rakennettiin kokoon yhteistyössä alan koulutusasiantuntijoiden, kuten Perhon ja Arcadan, kanssa.  Koulutusta kehitetään jatkuvasti, muun muassa kokoamalla palautetta työntekijöiltä ja yhteistyökumppaneilta. Alussa koulutuksemme keskittyi tarjoilun perusasioihin, kuten etikettiin. Nykyään koulutuksemme kattaa laajasti kaikki tarjoilun näkökulmat, asiakaspalvelusta tarjoilupsykologiaan. Sen sijaan että koulutus jäisi tarjoilijalle vain kertaluontoiseksi perehdytystilaisuudeksi, tarjoamme keikoille muistilistoja, tarkkoja aikatauluja sekä koulutusvideoita, jotta tarjoilijat voivat tarvitessa valmistaa itseään tarkemmin keikkaa varten. Lisäksi säännölliset lisäkoulutuksen syventävät tietämystä erikoisalueilla, kuten vatitarjoilussa, varmistaen, että jokainen haastavampikin tilaisuus hallitaan ammattitaidolla.


"Koulutus on rento ja valmistelee sinut hyvin tulevia keikkoja varten!"


"Superhyvä ja erinomaisesti järjestetty. En ole eää hermostunut oikealle keikalle lähtemisestä."


Nykyinen koulutusprosessimme on kolmivaiheinen. Ensimmäinen vaihe sisältää esimateriaalin, johon uusi tarjoilija tutustuu ennen fyysistä koulutusta. Tämä neljän tunnin intensiivinen koulutus keskittyy erityisesti asiakaspalvelun saloihin, tarjoilupsykologiaan ja erilaisten etikettien hallintaan, kuten viinikaatoon, lautasten kantoon, pöytiintarjoiluun ja buffet-pöydän kokoamiseen. Tämä koulutusprosessin toinen vaihe, fyysinen koulutus, ei ole vain oppimista, vaan se on myös mahdollisuus tutustua tuleviin työkavereihin ja rakentaa tiimin henkeä. Koulutuksen kolmas vaihe vie tarjoilijat suoraan toiminnan ytimeen, ensimmäisille keikoille, jossa opittu pääsee käytäntöön ja palautteen kautta oppiminen syvenee.  


Kommentti CaterMaten koulutuksesta

CaterMaten koulutus tulevaisuudessa?

CaterMaten koulutus tulee kokemaan uudistuksia digitalisaation myötä. Viimeisen vuoden aikana olemme tutkineet, miten voisimme rikastuttaa koulutusprosessiamme digitalisaation avulla.  Tämän tuloksena olemme kehittäneet digitaalisen koulutusalustan, joka mahdollistaa joustavan oppimisen missä ja milloin tahansa. Näin tarjoilija voi oma-aloitteisesti kehittyä tarjoilijatasosta toiselle, ansaita palkankorotuksia ja avata itselleen mahdollisuuden tehdä yhä haastavampia keikkoja. Fyysisen koulutuksen tärkeys säilyy, mutta digitaalinen alusta tuo lisäarvoa mahdollistamalla jatkuvan kehittymisen ja varmuuden omaan osaamiseen. 

 

CaterMaten viiden vuoden koulutusmatka on ollut yhteistyön, innovaatioiden ja palautteen tulosta. Me jatkamme panostustamme laadukkaaseen koulutukseen, jotta voimme yhdessä ylittää asiakkaidemme odotukset ja varmistaa työntekijöidemme menestyksen. 

 

Haluatko sinä olla osa menestystarinaamme? Olipa kiinnostuksesi työskentely meillä tai ainutlaatuisen palvelukokemuksen saaminen, ota yhteyttä! Me CaterMatella uskomme, että yhdessä voimme luoda unohtumattomia hetkiä.


28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page