top of page

Luotettava henkilöstökumppani HoReCa-alan arjessa: CaterMate

Aikaisemmassa blogitekstissä käsittelimme, miten henkilöstönvuokraus voi helpottaa ravintoloiden ja catering-yritysten arkea. Keskityimme erityisesti siihen, kuinka henkilöstöyrityksen tuomat edut antavat ravintoloitsijoille mahdollisuuden keskittyä omaan osaamiseensa ja ydinliiketoimintaansa. Nyt syvennymme tarkemmin yhteistyön ja luotettavuuden merkitykseen sekä siihen, miksi CaterMate on paras valinta näiden asioiden varmistamisessa.


CaterMaten tarjoilija kantamssa ruoka-annoksia

Luotettava ja joustava yhteistyö

Pitkäaikaisen yhteistyön perustana on luotettavuus, ja henkilöstönvuokraaja on avainasemassa tässä prosessissa. Luotettavuus luo vahvan pohjan, joka mahdollistaa pitkäaikaisen ja molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyön. Henkilöstönvuokraajan rooli on tarjota ratkaisuja ja helpottaa ravintoloiden arkea. Se ei ole pelkästään työvoiman toimittaja, vaan kumppani, joka ymmärtää ravintolan tarpeet ja pyrkii tarjoamaan parhaita mahdollisia henkilöstöratkaisuja.


Henkilöstönvälitysfirma tarjoaa nopeasti tarjoilijoita tarvittaessa, tinkimättä kuitenkaan siitä, että löydetään oikea henkilö oikeaan tehtävään. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat luottaa saavansa tarvitsemansa avun ajoissa ja että tarjoilijat vastaavat odotuksia ammattitaidollaan ja soveltuvuudellaan tehtävään. Luotettava yhteistyö mahdollistaa ravintoloitsijoille mielenrauhan keskittyä muihin liiketoiminnan osa-alueisiin, tietäen että henkilöstöasiat ovat kunnossa.


Miksi valita CaterMate yhteistyökumppaniksi?

Tiimit: Rakennamme yhteistyökumppaneillemme tiimejä, mikä tarkoittaa sitä, että samat henkilöt käyvät säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme keikoilla. Tämä mahdollistaa tiimin jäsenten oppimisen ravintolan tavoille ja tarjoilukulttuurille, luoden vahvaa yhteistyötä ja jatkuvaa kehittymistä.

 

Laatu CaterMaten oman koulutuksen kautta: Panostamme laatuun tarjoamalla oman koulutusohjelmamme henkilöstöllemme. Tämä tarkoittaa, että voitte luottaa siihen, että tarjoilijamme ovat ammattitaitoisia ja sopivat ravintolasi tarpeisiin. Laatu syntyy luottamuksesta, ja koulutusohjelmamme varmistaa, että tarjoilijamme täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

 

Kattava koulutus: Emme rajoitu ainoastaan ravintolan tarpeisiin. Koulutamme kaikki työntekijämme laaja-alaisesti, olipa kyse sitten salitarjoilusta, vatitarjoilusta tai yksityisjuhlien erityispiirteistä. Tämä varmistaa, että tarjoilijamme ovat monipuolisia ja valmiita täyttämään erilaiset tarpeet ja odotukset erilaisissa tapahtumissa.


CaterMate ei ole pelkästään henkilöstövälitysfirma, vaan kumppani, joka sitoutuu tarjoamaan laadukkaita ja joustavia ratkaisuja ravintoloiden tarpeisiin. Valitsemalla CaterMaten saat luotettavan ja monipuolisen tiimin, joka on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.


CaterMaten tarjoilijoita pitämässä hauskaa keikalla

Mikä CaterMate?

CaterMate välittää koulutettuja tarjoilijoita ravintoloille ja catering-yrityksille sekä erilaisiin yksityisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Rakennamme jokaiselle yhteistyökumppanillemme täydellisen tarjoilijatiimin heidän tarpeisiinsa. Matkailu- ja ravintola-alan liiton viimeisimmän selvityksen mukaan ravintoloiden myynti on pudonnut 29 % vuodesta 2022, eikä tarjoilijapula alalla ole vieläkään merkittävästi helpottunut (MaRa, 2023). Syitä tähän on varmasti monia, kuten korkojen nousu ja epävarma taloustilanne, jotka johtavat yksityishenkilöiden säästämiseen arjessa. Ravintola-alan on tämän takia sopeuduttava vaihteleviin asiakasmääriin. CaterMaten avulla ravintolat pystyvät optimoimaan henkilöstötarpeet vuokraamalla osaavia tarjoilijoita ruuhkahuippuihin.

 

Vuokraamalla tarjoilijat ulkopuolelta ravintoloitsija säästää aikaa rekrytoinnissa, hallinnoinnissa, koordinoinnissa ja palkanmaksussa. CaterMate on sitoutunut tukemaan ravintoloita kaikissa henkilöstötarpeissa, jotta he voivat keskittyä siihen, mikä on heille tärkeintä – erinomaisten ruokaelämysten tarjoamiseen.

 

Ota yhteyttä meihin, niin löydämme teille parhaan mahdollisen ratkaisun henkilöstöhaasteisiin!


8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page