top of page
Maljankohotus kuohuviinillä kauniissa hääpaikassa Helsingissä.jpg

Referenssit

Tällä sivulla voit tutustua yhteistyökumppaneihimme sekä lukea tarinoita  onnistuineista yhteistöistä sekä tapahtumista ja tilaisuuksista, joissa tarjoilijamme ovat olleet varmistamassa vieraiden viihtyvyyden.

- Opiskelija- ainejärjestön vuosijuhlat, Turku

"Iso kiitos meidän puolesta vielä kaikesta. Juhlijoilta tuli paljon kehuja paikasta, ruuasta ja henkilökunnasta. Yhteistyö teidän kanssa oli helppoa ja antoisaa!"

yhteistyötarinat

Turun VPK:n talo

"Olen ollut 110% tyytyväinen CaterMateen. Kaikki työntekijät ovatolleet iloisia, ammattitaitoisia ja asiakkailta on tullut pelkästään hyvää palautetta!"
Teija Heinonen, Turun VPK:n talon tapahtumakoordinaattori

CaterMatella on lyhyt mutta antoisa historia Turun VPK:n talon kanssa, lukemattomine tapahtumineen. Upean juhlatalon tapahtumat ovat olleet myös työntekijöidemme mieleen, sillä talon oma henkilökunta ja loistokkaat tapahtumat luovat keikoista myös CaterMatelaisille unohtumattomia!

JALMAFI 10v syntymäpäivät

"Jos CaterMate ei olisi ollut paikalla, en olisi voinut nauttia juhlista niin paljon, kun nyt tein!" 
Jalmari Karvinen, Jalmafi

CaterMaten keikkakalenteri täyttyy useista eri tilaisuuksista ja juhlista. Jalmafin 10- vuotissyntymäpäivillä CaterMatelaiset pääsivät nauttimaan juhlahumusta samalla tarjoillen ruokaa ja tehden drinkkejä. 

Haluatko sinäkin parasta tarjoilua?

Tai soita +358 50 354 1305

MEIHIN LUOTTAVAT

bottom of page