top of page
Tarjoilija tarjoilee kuohuviiniä tarjottimella kauniissa hääpaikassa Turussa.

Tervetuloa urasivulle

Tällä sivulla voit lukea CaterMatesta työnantajana. Linkin kautta pääset rekrytointiportaaliimme, josta löydät avoimet työpaikat sekä avoimen työhakemuksen. 

Avoimet paikat
Tarjoilijat juhlissa Helsingissä ystävystyvät toisiinsa ennen tulevaa työvuoroa.

catermate työnantajana

CaterMate työllistää jo yli 200 henkilöä Suomessa. 

 

Olemme täydellinen työpaikka sinulle, joka haluaa aloittaa tai jatkaa työuraansa nuorekkaassa ja joustavassa työympäristössä. CaterMate on tunnettu siitä, että meillä on työntekijöiden kesken huikea yhteishenki. CaterMate on yhteisö, jossa huolehdimme toisistamme ja pidämme hauskaa yhdessä. 

CaterMaten työntekijänä saat seuraavat edut:

Kilpailukykyinen palkka

Koulutuksen tarjoilijan työhön

Joustavat työtunnit​

 

Kehittyminen asiakaspalvelussa

Mahtavat kollegat​

Huikeat etenemis- ja kehittymismahdollisuudet

koulutus

CaterMaten tyypillisellä tarjoilijalla on asenne kohdillaan ja hänellä on tietoa asiakaspalvelusta. Henkilökunnallemme asiakkaan hyvinvointi on aina palvelun tärkein ominaisuus. Pyrimme täydellisyyteen kaikissa vaiheissa, samalla täyttäen kaikki asiakkaan vaatimukset mahdollisimman korkealla tasolla. Kaikki tarjoilijat käyvät läpi koulutusprosessin, jossa he oppivat palvelemaan aitoon CaterMate-tyyliin.

 

Koulutuksemme käsittää kolmivaiheisen prosessin, jossa uudet työntekijät käyvät ensin läpi tärkeät yksityiskohdat opetusmateriaalissamme. Paikan päällä järjestetyssä koulutuksessa käydään yhdessä läpi teoriaa tarjoilusta sekä kokeillaan tarjoilua käytännössä muun muassa pöydän kattauksen ja tarjottimen kantamisen muodossa. Koulutuksen viimeinen vaihe on ensimmäiset keikat, jossa tulevat tarjoilijat perehtydetään työympäristöön kokeneempien tarjoilijoiden johdolla. Koulutuksen tarkoituksena on antaa uusille työntekijöille itsevarmuus ja valmiudet toimia erilaisilla keikoilla itsenäisesti sekä muiden, ehkä tuntemattomien kollegojen kanssa

bottom of page