Naistarjoilija kaataa roseeviiniä laseihin kauniissa juhlasalissa Helsingissä kesäpäivänä.

Meidän

 

tarinamme

"Tarjoilu kuuluu tehdä hymyssä suin"

Näin sanoi vuonna 2016 CaterMaten perustaja Alexander Silén, kun yritys sai alkunsa. Tämä motto on edelleen suuresti hengessä mukana päivittäisessä toiminnassamme - ja tulee myös aina olemaan. Vuonna 2015 olimme vapaaehtoisesti tarjoilemassa tuttavamme ylioppilasjuhlissa. Meiltä kysyttiin, että mitä yritystä oikein edustamme, kun asiakaspalvelu oli näin positiivista ja oikea-asenteista? Vaikkei kukaan meistä ollut koskaan käynyt tarjoilualan koulutusta, totesimme, että ainoastaan asenteella pääsee jo pitkälle. Siitä päivästä lähtien olemme muuttaneet Suomen tarjoilualaa yksi askel kerrallaan.

Kaksi hymyilevää miestarjoilijaa vastaanottavat juhlaväkeä kadulla Helsingissä.
20210203_134008_edited.jpg

Tänään CaterMaten iloiseen tiimiin kuuluu noin 60 tarjoilijaa Helsingissä ja Turussa. Yhteistyökumppanimme Horeca alalla kuuluvat parhaimmistoon ja yli 10 000 tuntia tarjoiltuna voimme vakuuttaa että hoidamme homman! 
Tarjoilun laadun varmistaa CaterMate-koulutus, jonka jokainen työntekijä on käynyt läpi. Meidän “Koe tarjoilu elämyksenä”-filosofia takaa sen, että jokaisesta tapahtumasta tulee unohtumaton. Toivon, että voimme tehdä myös sinun tapahtumasta täydellisen!

Oliver Mänttäri, CEO

LUKU kaksi:
LUNCHMATE

Vuosi 2020 tulee monesta syystä olemaan ikimuistoinen vuosi, kun koronakriisi hiljensi koko maailman kuukausiksi. CaterMaten kannalta tämä tarkoitti sitä, että emme voineet työllistää tarjoilijoitamme, kun toimintamme seisahti kokonaan. Keksimme siis vaihtoehtoisen ratkaisun, ja rakensimme nopeasti LunchMate luonaankuljetuspalvelun liiketoiminnan ylläpitämiseksi. LunchMaten tarkoitus oli tukea paikallisia pitopalveluita, joiden liiketoiminta olisi muuten seisahtanut, työllistää työntekijöitämme sekä tuoda herkullisia lounaita kiireisille perheille. LunchMate ehti onnistuneesti toimittaa satoja lounaita pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Päätimme kuitenkin lopettaa LunchMaten toiminnan kun ravintolat taas avasivat ovensa 1.6.2020. Työmme oli tehty!

Tarjoilija jakaa lounastoimituksia Helsingissä.