Naistarjoilija kaataa roseeviiniä laseihin kauniissa juhlasalissa Helsingissä kesäpäivänä.

Meidän

 

tarinamme

"Tarjoilu kuuluu tehdä hymyssä suin"

Näin sanoi vuonna 2016 CaterMaten perustaja Alexander Silén, kun yritys sai alkunsa. Tämä motto on edelleen suuresti hengessä mukana päivittäisessä toiminnassamme - ja tulee myös aina olemaan. Vuonna 2015 olimme vapaaehtoisesti tarjoilemassa tuttavamme ylioppilasjuhlissa. Meiltä kysyttiin, että mitä yritystä oikein edustamme, kun asiakaspalvelu oli näin positiivista ja oikea-asenteista? Vaikkei kukaan meistä ollut koskaan käynyt tarjoilualan koulutusta, totesimme, että ainoastaan asenteella pääsee jo pitkälle. Siitä päivästä lähtien olemme muuttaneet Suomen tarjoilualaa yksi askel kerrallaan.

Kaksi hymyilevää miestarjoilijaa vastaanottavat juhlaväkeä kadulla Helsingissä.
Toimitusjohtaja hymyilee tarjoilijan asussa

Tänään CaterMaten iloiseen tiimiin kuuluu 9 operatiivista työntekijää sekä noin 60 tarjoilijaa Helsingissä ja Turussa. Olemme tarjoilleet yli 7500 tuntia erilaisissa tapahtumissa  ja yhteistyökumppaneina toimii kymmenkunta eri Catering-yritystä. Tarjoilun laadun varmistaa CaterMate-koulutus, jonka jokainen työntekijä on käynyt läpi. Meidän “Koe tarjoilu elämyksenä”-filosofia takaa sen, että jokaisesta tapahtumasta tulee unohtumaton. Toivon, että voimme tehdä myös sinun tapahtumasta täydellisen!

Sebastian Mellblom, CEO

LUKU kaksi:

LUNCHMATE

Vuosi 2020 tulee monesta syystä olemaan ikimuistoinen vuosi, kun koronakriisi hiljensi koko maailman kuukausiksi. CaterMaten kannalta tämä tarkoitti sitä, että emme voineet työllistää tarjoilijoitamme, kun toimintamme seisahti kokonaan. Keksimme siis vaihtoehtoisen ratkaisun, ja rakensimme nopeasti LunchMate luonaankuljetuspalvelun liiketoiminnan ylläpitämiseksi. LunchMaten tarkoitus oli tukea paikallisia pitopalveluita, joiden liiketoiminta olisi muuten seisahtanut, työllistää työntekijöitämme sekä tuoda herkullisia lounaita kiireisille perheille. LunchMate ehti onnistuneesti toimittaa satoja lounaita pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Päätimme kuitenkin lopettaa LunchMaten toiminnan kun ravintolat taas avasivat ovensa 1.6.2020. Työmme oli tehty!

Tarjoilija jakaa lounastoimituksia Helsingissä.

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku