• Pia Blomqvist

Mitä tarjoilija häissä maksaa?

Monille ystävien ja perheenjäsenien apuun luottaminen kuuluu tuttuun tapaan, kun kyseessä on juhlat, johon kuuluu esimerkiksi kahvin keittäminen, kuohuviinin kaato sekä ruoan esillepano. Mutta mitä sitten, kun muista juhlista tuttu apuvoima ovatkin kaikki häävieraina? Tähän apuun rientää tarjoilija.


Mitä pitää muistaa?


Hääpäivä on monelle elämän tärkein päivä. Siksi siitä pitääkin nauttia täysin siemauksin! Kun tarjoilija hoitaa tarjoilut sekä kuohuviinin kaadot, jää juhlavieraille enemmän aikaa nauttia juhlista, eikä hääparin tarvitse stressata. Tarjoilijan hintaan häissä vaikuttaa muun muassa se, suunnitteletteko häihin pöytiin- vai buffettarjoilua, onko häissä cocktail-tarjoilua tai baaria, sekä vieraiden määrä. Jos häissä on pöytiintarjoilu, tarvitaan monesti useampia tarjoilijoita, kuin yksinkertaisemmassa buffet-tarjoilussa. Jos häissä on baari tai muuta cocktail-tarjoilua, tarvitaan usein tarjoilija myös siihen. Tarjoilija voi häissä auttaa myös pöydän kattaamisessa sekä tiskaamisessa.Mitä tarjoilija maksaa?


Hinta voi myös vaihdella eri palveluntarjoajien mukaan, kuten myös se, tilaatteko tarjoilijat suoraan pitopalvelulta, vai henkilöstöpalvelun kautta. Usein pitopalvelulta voi saada suoraan tarjouksen liittyen tarjoilijoihin, jolloin pitopalvelu ja tarjoilijat hoituvat samasta osoitteesta.


Alta löydät kolme esimerkkiä siitä, miten tarjoilija voidaan hinnoitella:


1. Jos häissä on 25 vierasta, buffet-tarjoilu sekä itsenäinen juomatarjoilu, yksi tarjoilija saattaa riittää (hinta 35€/h, kun tarjoilijoita on yksi). Vinkki: kaksi tarjoilijaa mahdollistaa mahdollisimman sulavan kokemuksen.


2. Jos vierasmäärä nousee viiteenkymmeneen, tarjoilijoita tarvitaan vähintään kaksi (hinta 33€/h, kun tarjoilijoita on kaksi).


3. Jos häissä on 75 vierasta, pöytiintarjoilu sekä baari, tarvitaan useampaa tarjoilijaa: kaksi tai kolme hoitamaan ruokapuolen, ja yksi tai kaksi hoitamaan baaria. (hinta 31€/h, kun tarjoilijoita on kolme tai enemmän).
Tarjoilijan loppuhintaan vaikuttaa luonnollisesti myös se, kauanko tarjoilija on töissä. Yleensä tarjoilijat saapuvat paikalle jo hyvissä ajoin ennen juhlaväkeä valmistelemaan iltaa varten. CaterMaten tarjoilijat eivät koskaan jätä juhlapaikkaa, ennen kuin asiakas on täysin tyytyväinen. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki juhlat ovat ainutlaatuisia, ja kaikki yksityiskohdat voidaan sopia erikseen. CaterMatelta voitte saada sekä juuri teidän häihinne sopivan pitopalvelun että tarjoilijat samasta paikasta tarpeisiinne räätälöityinä, ja autamme teitä mielellämme tarjoilun suunnittelussa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@catermategroup.com ja pyydä tarjousta!

70 katselukertaa0 kommenttia

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku