• CaterMate

Mitä tarjoileminen tarkoittaa minulle?


Olen juuri aloittanut työni CaterMate Turussa, ja olen uusi myös ravintola-alalla. Tästä syystä odotan innolla oppimaan uutta tarjoilijan maailmasta, ja kaikkeen siihen liittyvästä. Juuri nyt tarjoileminen tarkoittaa minulle uutta alkua uudella alalla, sekä työtä, jota arvostetaan paljon silloin kuin se tehdään oikein. Olen työskennellyt asiakaspalvelijana useita vuosia, ja näen siksi myös tarjoilemisen asiakaspalveluna korkealla tasolla. Voin tätä kautta kehittää asiakaspalvelutaitojani toisella tavalla, kuin esimerkiksi jatkuvalla työllä päivittäistavarakaupassa. Olen halunnut työskennellä tarjoilijana jo jonkin aikaa, sillä olen sitä mieltä, että tarjoilija voi vaikuttaa asiakkaan kokemukseen päivästä tai illasta hyvin paljon. Tavoitteeni tarjoilijana on palvella asiakasta mahdollisimman hyvin, positiivisella asenteella työhöni. Kun olen itse asiakkaana, arvostan sitä, että tarjoilija yrittää parhaansa, on ammattitaitoinen ja positiivinen. Tarjoileminen ei minun mielestäni tarvitse olla täydellistä, kaiken ei tarvitse olla ruusuilla tanssimista. Uskon, että hyvällä asenteella ja ystävällisyydellä pääsee jo pitkälle.


Syy siihen, että olen valinnut juuri tarjoilemisen jalon taidon, löytyy viime kesältä. Kävimme kesällä ulkona syömässä ystävieni kanssa, ja meillä oli tarjoilija, joka selvästi oli uusi alalla. Hän oli epäammattimainen, motivoitumaton, sekä töykeä silloin kun pyysimme lisätietoja ruokalistassa olevista ruoista sekä kun huomautimme että olimme saaneet väärät drinkit pöytäämme. Tämä kokemus sai minut miettimään sitä, miten itse olisin tarjoilijana tuossa tilanteessa toiminut, ja tulin siihen tulokseen, että olisin tehnyt monta asiaa toisin. Tarjoileminen tarkoittaa siis minulle sitä, että osaa palvella asiakkaita hyvällä asenteella, ammattitaidolla sekä ystävällisyydellä, joka johtaa siihen, että asiakkaalla on onnistunut ilta tai tapahtuma.


Sandra Weckström

31 katselukertaa0 kommenttia

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku