top of page

Näin syntyi LunchMate

Olette varmaan ihmetelleet, minkä takia me CaterMatella olemme viime aikoina pitäneet some-hiljaisuutta. Kun uutiset covid-19-viruksen aiheuttamista rajoituksista kantautui korviimme, olimme järkyttyneitä. Koko tapahtuma-ala jähmettyi yön yli, ja yhtäkkiä kaikki työntekijämme olivat vailla töitä. Tämä koski myös rakkaita yhteistyökumppaneitamme, pitopalveluita, ja tämä vaikutti kestävän kuukausia. Ollaan rehellisiä - tämä pelotti meitä.


Tämän hiljaisen kuukauden aikana olemme tehneet kaikkea muuta kuin pyöritelleet peukaloita. Olemme tehneet töitä yöt ja päivät sen eteen, että löytäisimme ratkaisun tähän pelottavaan tilanteeseen, joka hyödyntäisi sekä pitopalveluita että työntekijöitämme, samalla tuoden helpotusta asiakkaillemme tähän uudenlaiseen arkeen. Saadaksemme vauhtia ajatuksiimme, osallistuimme huhtikuun alussa 48 tuntia kestäneeseen online hackathoniin What The Quack?, jossa konseptimme saavutti kolmannen sijan! Nyt on aika jakaa tämä konsepti kanssanne.LunchMate by CaterMate on uusi konsepti, jossa voit tilata lounasta etukäteen kotiinkuljetuksella oletushintaan. Ruokalistat ja ravintolat vaihtuvat viikoittain, jotta sinä voit saada vaihtelevaa terveellistä ruokaa joka kerta! Lounaan hinta on aina 12€, eikä sinun tarvitse maksaa kotiinkuljetuksesta. Nyt kun LunchMate on lanseerattu, olemme aloittaneet pilotin, mikä tarkoittaa sitä, että kehitämme vielä toimintaamme. Jos haluat olla mukana tukemassa paikallisia pitopalveluita, voit nyt tilata lounasta osoitteesta www.lunchmate.fi . Toimitamme tällä hetkellä Helsingin alueella Jätkäsaareen, Ruoholahteen, Lauttasaareen ja Tapiolaan, mutta lisää alueita on luvassa piakkoin! Löydät LunchMaten myös Instagramista ja Facebookista.


Vaikka tapahtuma-ala tällä hetkellä on hiljentynyt, se ei tarkoita että CaterMaten toiminta pysähtyisi. LunchMate by CaterMate tulee jatkumaan CaterMaten toiminnassa myös korona-kriisin jälkeen. Tarjoilijamme CaterMatella odottavat innolla sitä päivää, kun he saavat jälleen tarjoilla häissänne, syntymäpäiväjuhlillanne, ja muissa tapahtumissa ja juhlissa, mutta vielä saamme odottaa vähän aikaa. Jos haluat ensimmäisenä kuulla kun tarjoilijamme ovat jälleen käytettävissä, voit tilata uutiskirjeemme, tai seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa.


Näinä vaikeina aikoina meidän täytyy kaikki auttaa toisiamme, meidän on pidettävä yhtä. Pidetään huolta toisistamme ja läheisistämme!

96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page