top of page

Hyödynnä kotitalousvähennys juhlien pitopalvelukuluissa!

Päivitetty: 19. helmik.

Tiesitkö, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä myös tarjoilu- ja pitopalvelun kuluista kotona järjestettävissä juhlissa? Tulevia juhlia suunnitellessasi, jos harkitset pitopalvelun palveluja yksityisasiakkaana, olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä.Kotitalousvähennys on henkilökohtainen etu, ja sen voi saada se henkilö, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Jos kertyvää kotitalousvähennyskelpoista työtä on paljon vuodessa, on suositeltavaa jakaa maksut puolison kesken. Tällöin molemmat hyötyvät kotitalousvähennyksestä,

 

Vähennys on enimmillään 3 500 euroa henkilöltä vuodessa, ja omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ja jos olet ostanut työn yritykseltä, voit vähentää siitä 60 %. Mikäli olet palkannut työntekijän, voit vähentää 30 % palkasta sekä palkkaan liittyvät työnantajan sivukulut. (Vero.fi)

 

Muista, että verovähennys myönnetään vain silloin, kun vähennettävä osa kustannuksista ylittää 100 euroa. Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen tiedot joko verokortille tai veroilmoitukseesi. Jos tiedot ilmoitetaan verokortille, saat edun vähennyksestä heti, kun taas veroilmoituksessa vähennys huomioidaan myöhemmin jäännösveron tai veronpalautuksen yhteydessä.


CaterMate tarjoaa ensiluokkaiset tarjoilijat kaikenlaisiin tapahtumiin, ja voit hyödyntää kotitalousvähennyksen myös meidän palveluista. Iloiset ja omistautuneet tarjoilijamme varmistavat, että juhlasi onnistuvat. Nosta tilaisuutesi seuraavalle tasolle helposti ja kustannustehokkaasti – varaa tarjoilu kauttamme jo tänään!

 


 33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page