Tarjoilija ja pöytiintarjoilu häissä Helsingissä.

CATERMATEN VERKKOTAPAHTUMAT

CATERMATE JÄRJESTÄÄ ENSIMMÄISEN VERKKOTAPAHTUMANSA TIISTAINA 7.7.2020 - HORECA COVID-19 JÄLKEEN.

Horeca covid-19 jälkeen - verkkotapahtuma

 

TIISTAI 7.7.2020

Tapahtuman kuvaus: HoReCa-ala avasi asteittaan ovensa asiakkaille monen kuukauden tauon jälkeen 1.6.2020 alkaen. Miten HoReCa-alan tulisi sopeutua 'uuteen normaaliin'? CaterMate järjestää verkkotapahtuman HoReCa-alan ammattilaisille, toimijoille, työntekijöille sekä alasta kiinnostuneille, jossa käydään läpi eri toimialojen sopeutumismalleja koronakriisin aiheuttamiin haasteisiin. Verkkotapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua eri toimijoiden kanssa, sekä saada käytännön vinkkejä toiminnan suhteen.

Tapahtuman paikka: Tapahtuma järjestetään Deal Room- ja Slack-foorumeilla, turvallisesti verkossa. Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua, vaikkei pääsisikään osallistumaan, sillä lähetämme videotallenteen sähköpostitse kaikille osallistujoille. 

Tapahtuman alustava aikataulu ja ohjelma julkaistaan tässä myöhemmin.

Kokki tekee ruokaa keittiössä Turussa.

Miksi horeca?

CaterMatella on vahva sidos hotelli-, ravintola- sekä catering-alaan, joten tämän vuoksi juuri HoReCa-ala tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta. Kuten kerroimme blogipostauksessa Näin syntyi LunchMate, olimme järkyttyneitä, kun uutiset koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista kantautuivat korviimme ja astuivat voimaan. HoReCa-ala jähmettyi yön yli, ja yhtäkkiä kaikki työntekijämme olivat vailla töitä. Tämä koski myös rakkaita yhteistyökumppaneitamme, pitopalveluita, ja tämä vaikutti kestävän kuukausia. 

Miksi verkkotapahtumat?

CaterMate päätyi osaltaan ratkaisuun nimeltä LunchMate, joka toimi lounaankuljetuspalveluna valikoiduilla alueilla. LunchMate sai alkunsa verkossa tapahtuvassa hackathonissa, kun pääsimme ideoimaan yhdessä sekä verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa. Kun LunchMate pääsi käyntiin, päätimme, että haluamme antaa myös muille alan ammattilaisen saman mahdollisuuden. Me uskomme siihen, että selviämme tästä yhdessä. Tästä syystä luomme sarjan verkkotapahtumia, jossa HoReCa-alan ammattilaisilla sekä alasta kiinnostuneilla on mahdollisuus kuulla alan viimeisimmistä tapahtumista ja trendeistä, saada käytännön vinkkejä toimintaa ja liiketoimintaa koskien, sekä mahdollisuus verkostoitumiseen toistensa sekä mahdollisten uusien työntekijöiden kanssa. 

haluatko osallistua?

Yksityishenkilöt: Voit osallistua tapahtumaan rekisteröitymällä Deal Roomiin sekä HoReCa covid-19 Jälkeen tapahtumaan klikkaamalla tästä. Tapahtumalla on myös oma Facebook-sivu, jonka löydät tästä

Yritykset: Jos haluatte osallistua tapahtumaan tapahtuman pääkumppaina, kumppanina, sponsorina tai puhujana, ja siten vaikuttaa tapahtuman sisältöön, voitte olla meihin yhteydessä: 

Pia Blomqvist

Area Manager, Helsinki

CaterMate / LunchMate

pia.blomqvist@catermategroup.com

+358 405528470

Marketing Manager Pia Blomqvist

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku