top of page
Tarjoilija ja pöytiintarjoilu häissä Helsingissä.

CATERMATEN VERKKOTAPAHTUMAT

CATERMATE JÄRJESTÄÄ ENSIMMÄISEN VERKKOTAPAHTUMANSA TIISTAINA 7.7.2020 - HORECA COVID-19 JÄLKEEN.

Horeca covid-19 jälkeen - verkkotapahtuma

 

TIISTAI 7.7.2020

Tapahtuman kuvaus: HoReCa-ala avasi asteittaan ovensa asiakkaille monen kuukauden tauon jälkeen 1.6.2020 alkaen. Miten HoReCa-alan tulisi sopeutua 'uuteen normaaliin'? CaterMate järjestää verkkotapahtuman HoReCa-alan ammattilaisille, toimijoille, työntekijöille sekä alasta kiinnostuneille, jossa käydään läpi eri toimialojen sopeutumismalleja koronakriisin aiheuttamiin haasteisiin. Verkkotapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua eri toimijoiden kanssa, sekä saada käytännön vinkkejä toiminnan suhteen.

Tapahtuman paikka: Tapahtuma järjestetään Deal Room- ja Slack-foorumeilla, turvallisesti verkossa. Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua, vaikkei pääsisikään osallistumaan, sillä lähetämme videotallenteen sähköpostitse kaikille osallistujoille. 

Tapahtuman alustava aikataulu ja ohjelma julkaistaan tässä myöhemmin.

Kokki tekee ruokaa keittiössä Turussa.
Verkkotapahtuma HoReCa covid-19 Jälkeen
Image by Nathan Ansell

Miksi horeca?

CaterMatella on vahva sidos hotelli-, ravintola- sekä catering-alaan, joten tämän vuoksi juuri HoReCa-ala tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta. Kuten kerroimme blogipostauksessa Näin syntyi LunchMate, olimme järkyttyneitä, kun uutiset koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista kantautuivat korviimme ja astuivat voimaan. HoReCa-ala jähmettyi yön yli, ja yhtäkkiä kaikki työntekijämme olivat vailla töitä. Tämä koski myös rakkaita yhteistyökumppaneitamme, pitopalveluita, ja tämä vaikutti kestävän kuukausia. 

Miksi verkkotapahtumat?

CaterMate päätyi osaltaan ratkaisuun nimeltä LunchMate, joka toimi lounaankuljetuspalveluna valikoiduilla alueilla. LunchMate sai alkunsa verkossa tapahtuvassa hackathonissa, kun pääsimme ideoimaan yhdessä sekä verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa. Kun LunchMate pääsi käyntiin, päätimme, että haluamme antaa myös muille alan ammattilaisen saman mahdollisuuden. Me uskomme siihen, että selviämme tästä yhdessä. Tästä syystä luomme sarjan verkkotapahtumia, jossa HoReCa-alan ammattilaisilla sekä alasta kiinnostuneilla on mahdollisuus kuulla alan viimeisimmistä tapahtumista ja trendeistä, saada käytännön vinkkejä toimintaa ja liiketoimintaa koskien, sekä mahdollisuus verkostoitumiseen toistensa sekä mahdollisten uusien työntekijöiden kanssa. 

Verkkotapahtuma tietokoneella jääkahvin kanssa

haluatko osallistua?

Yksityishenkilöt: Voit osallistua tapahtumaan rekisteröitymällä Deal Roomiin sekä HoReCa covid-19 Jälkeen tapahtumaan klikkaamalla tästä. Tapahtumalla on myös oma Facebook-sivu, jonka löydät tästä

Yritykset: Jos haluatte osallistua tapahtumaan tapahtuman pääkumppaina, kumppanina, sponsorina tai puhujana, ja siten vaikuttaa tapahtuman sisältöön, voitte olla meihin yhteydessä: 

Oliver Mänttäri

CEO

CaterMate

oliver.manttari@catermategroup.com

+358 50 354 1305

20210203_134008_edited.jpg
bottom of page