Tarjoilija kaataa kahvia yritystilaisuudessa aamupalalla Helsingissä.

Tilaa tarjoilijat ja ruoka kerralla yhdestä osoitteesta

Valitse yhteistyöverkostostamme tilaisuuteesi sopiva pitopalvelu. Jos haluat vinkkejä valintaan, autamme mielellämme!

ENSILUOKKAISET TARJOILIJAT KAIKKIIN TAPAHTUMIIN

Pyydä tarjous

arrow&v

tai soita +358 40 552 8470

tai lähetä sähköpostia osoitteeseen

info@catermategroup.com

pitopalveluKUMPPANIMME

Me CaterMatella olemme suuria yhteistyön ystäviä. Kun tilaat tarjoilut suoraan pitopalvelulta, muistathan mainita CaterMaten, niin varmistat tilaisuuden tarjoilun meidän kauttamme!

 

Meihin luottavat muun muassa seuraavat pitopalvelut:

Tommi’s Kitchen ja cateringin ruoat yritystapahtumassa Helsingissä.

Tommi's Kitchen

Pääkaupunkiseutu

Tommi's Kitchen tarjoaa käsintehtyä ruokaa suurella sydämmellä. He räätälöivät aina jokaiseen tilaisuuteen sopivan uniikin kokonaisuuden. Mitkä tapahtumat: häät, illalliset, vuosijuhlat, yritysjuhlat, illanistujaiset, valmistujaiset.

Aromikekkerit ja cateringruoka pienessä yritystapahtumassa Helsingissä.

aromikekkerit

Pääkaupunkiseutu

Aromikekkerit on luova pitopalvelu, joka seuraa ruokamaailman trendejä. He käyttävät satokauden raaka-aineita, kehitellen niistä upeita annoksia käsityönä alusta loppuun. Mitkä tapahtumat: bileet, kokoukset, brunssit, illalliset.

Epic Foods tarjoaa pitopalveluruokaansa kauniissa salaateissa pienissä kesähäissä Helsingissä.

Epic Foods

Pääkaupunkiseutu

Epic Foods tarjoaa kevyttä, terveellistä ja ympäristöystävällistä ruokaa helpoissa kertakäyttöastioissa. Tässä yhteistyössä yhdistyvät kevyt ruoka, helppous ja ensiluokkainen palvelu. Mitkä tapahtumat: asiakaslounaat, rennot tilaisuudet, leffakuvaukset, vegaaniset tarjoilut.

ÅBO CATERING

Varisinais-Suomi

Åbo Catering käyttää laadukkaita raaka-aineita sekä loihtii niistä hyviä makuja iloisen palvelun kera. Åbo Catering käyttää lähituottajien raaka-aineita aina kun mahdollista, ja luo juhlamenun aina tilaisuuteen sopivaksi. Mitkä tapahtumat: häät, yritystilaisuudet, muistotilaisuudet, karonkat, teemajuhlat.

Loisto Catering ja pitopalveluruoka kauniissa annoksissa isossa gaalassa Helsingissä.

loisto catering

Pääkaupunkiseutu

Tyylikäs, tasokas, trendikäs – sellainen on Loisto Catering. Mieleenpainuvia makuelämyksiä, mutkatonta palvelua ja mahtavaa henkilökuntaa, jotka kaikki yhdessä aikaansaavat asiakkaalle loistojuhlat aina tilaisuuteen räätälöitynä. Loisto Cateringin ruoka on tunnetusti raikasta ja ruokaisaa, mehevää ja makoisaa.  Mitkä tapahtumat: häät, perhejuhlat, yritysjuhlat.

Green Hippo Café tarjoaa kauniita salaatteja helteisenä kesäpäivänä yritystapahtumassa Helsingissä.

Green Hippo Café

Pääkaupunkiseutu

Green Hippo Café tarjoaa terveellistä, trendikästä ja vegaaniystävällistä ruokaa. Heiltä saa kevyttä ruokaa, kuten smoothiebowleja, nuudelibowleja ja muita maukkaita annoksia. Tässä yhteistyössä yhdistyvät trendikkyys, helppous ja ensiluokkainen palvelu. Mitkä tapahtumat: rennot tilaisuudet, yritystilaisuudet, asiakastilaisuudet.  

News Catering ja pitopalveluruoka kesähäissä Helsingissä.

News Catering

Pääkaupunkiseutu

News Catering tarjoaa laajasti erityylistä ruokaa ja rakentaa teille sopivan kokonaisuuden. He järjestävät kaikentyylisiä tapahtumia isoista yritystapahtumista pieniin illanistujaisiin. Mitkä tapahtumat: häät, illalliset, vuosijuhlat, yritysjuhlat, illanistujaiset, valmistujaiset.

Soupster tarjoaa cateringruokaa isossa yritysgaalassa Helsingissä.

soupster

Pääkaupunkiseutu

Soupster on nuorekas ja seikkailunhaluinen pitopalvelu, jonka ruoan tasoon voi aina luottaa. Soupster haluaa ruoallaan kohottaa asiakkaan kokemuksen seuraavalle tasolle, ja heiltä onnistuu lähes mitä vaan! Mitkä tapahtumat: isot yritystapahtumat, yritysjuhlat, kokoukset, henkilökohtaiset juhlat.

Levant Helsinki tarjoaa vegaanista ruokaa häissä Helsingissä.

Levant

Pääkaupunkiseutu

Levant on muutamassa vuodessa noussut hurjaan suosioon. Levant tarjoaa ystävilleen Lähi-idän makuja konseptilla “falafel, meze & salads”. Tässä yhteistyössä yhdistyvät eksoottiset maut ja ensiluokkainen palvelu. Mitkä tapahtumat: rennot tilaisuudet, buffet-tilaisuudet, yritystilaisuudet, vegetarjoilut.

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku