CaterMate Oy Yrityksenä

MEIDÄN TARINA

“Tarjoilua kuuluu tehdä hymyssä suin”. Näin sanoi vuonna 2016 CaterMaten perustaja Alexander Silén, kun yritys sai alkunsa. Tämä motto on edelleen suuresti hengessä mukana päivittäisessä toiminnassa - ja tulee myös aina olemaan. Vuonna 2015 olimme vapaaehtoisesti tarjoilemassa tuttavamme ylioppilasjuhlissa. Meiltä kysyttiin, että mitä yritystä oikein edustamme, kun asiakaspalvelu oli näin positiivista ja oikea-asenteista? Vaikkei kukaan meistä ollut koskaan käynyt tarjoilualan koulutusta, totesimme, että ainoastaan asenteella pääsee jo pitkälle. Siitä päivästä lähtien olemme muuttaneet Suomen tarjoilualaa yksi askel kerrallaan.

Tarjoilua kuuluu tehdä hymyssä suin

Tänään CaterMaten iloiseen tiimiin kuuluu 9 operatiivista työntekijää sekä noin 60 tarjoilijaa Helsingissä ja Turussa. Olemme tarjoilleet yli 7500 tuntia erilaisissa tapahtumissa  ja yhteistyökumppaneina toimii kymmenkunta eri Catering-yritystä. Tarjoilun laadun varmistaa CaterMate-koulutus, jonka jokainen työntekijä on käynyt läpi. Meidän “Koe tarjoilu elämyksenä”-filosofia takaa sen, että jokaisesta tapahtumasta tulee unohtumaton. Toivon, että voimme tehdä myös sinun tapahtumasta täydellisen!

 

Terveisin,

Sebastian Mellblom, Toimitusjohtaja

MEISTÄ MEDIASSA

"Iloiset ja omistautuneet tarjoilijat hoitivat kotitarjoilun Tenholassa erittäin mallikkaasti. Suosittelen CaterMate:a lämpimästi." - Micke Björklund, huippukokki

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 50 koulutetun tarjoilijan pooli.

ENSILUOKKAISET TARJOILIJAT KAIKKIIN TAPAHTUMIIN

Pyydä tarjous

arrow&v

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku