Tarjoilu- ja pitopalvelustakin saa kotitalousvähennyksen!


Tiesitkö, että jos olet yksityisasiakkaana järjestämässä keväällä juhlat, joihin olet ajatellut hankkia pitopalvelun, olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä pitopalvelun käytöstä?

Kuka voi saada kotitalousvähennyksen?


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, eli vähennyksen voi saada se henkilö, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Jos kotitalousvähennyskelpoista työtä kertyy vuodessa paljon, kannattaa maksut jakaa puolisojen kesken. Tällöin molemmat voivat hyödyntää oikeutensa kotitalousvähennykseen.


Verovähennys on enimmillään 2 400 euroa, mikä voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä, tai näistä kaikista. Täytyy kuitenkin muistaa, että verovähennys myönnetään vain siltä osin, kun vähennettävä osa kustannuksista ylittää 100 euroa.



Monet asiakkaamme eivät tiedä, että kotitalousvähennyksen saa, jos juhlat järjestetään kotona tai perheen vapaa-ajan asunnolla. Kotona tapahtuvasta ruoanlaitosta saa vähennyksen, samoin perhejuh

lien yhteydessä kotona tapahtuvasta tarjoilu-, kahvinkeitto- ja ruoanlaittotyöstä. Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivä tai muut juhlat, voi ostopalveluna tehdystä tarjoilusta hakea kotitalousvähennystä.


Jos työn tekee ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, tässä tapauksessa CaterMate, saat vähentää kotitalousvähennyksenä 50 prosenttia yritykselle maksamastasi työkorvauksesta. Jos laskulla on arvonlisävero, vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta.


Muista hakea kotitalousvähennystä! Saat kotitalousvähennyksen veronpalautusten yhteydessä, tai vaihtoehtoisesti voit laskea veroprosenttiasi, jolloin palkasta käteen jäävä osuus on hieman suurempi.


CaterMate tarjoaa ensiluokkaiset tarjoilijat kaikkiin tapahtumiin. Iloiset ja omistautuneet tarjoilijamme varmistamat, että juhlasi onnistuvat. Hyödynnä kotitalousvähennys ja nosta juhlasi seuraavalle tasolle helposti ja kustannustehokkaasti.


Varaa tarjoilu kauttamme jo tänään!


#koetarjoiluelämyksenä



Lisää infoa kotitalousvähennyksestä löydät Veroviraston sivuilta:

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/

71 katselukertaa0 kommenttia

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku