Kasvien kastelu kastelukannulla perunapellolla Sipoossa.

CaterMaten

 

Kesäapu

APUA KAIKKIIN TARPEISIIN

Onko koronakriisi vienyt sinulta mehut? Ovatko ikkunat pesemättä, talo maalaamatta tai piha haravoimatta? Ei hätää, CaterMate auttaa!

Me CaterMatella haluamme auttaa sinua - missä ikinä tarvitsetkaan! Olemme aina sanoneet, että työntekijämme ovat vahvuutemme, ja nyt, tarjoilun ollessa vähissä, haluamme antaa heille mahdollisuuden käyttää myös muita taitojaan! Voit pyytää CaterMatelta apua esimerkiksi ikkunoiden pesussa, aidan kunnostamisessa, nurmikon leikkaamisessa tai vaikka kukkien istutuksessa, kaikki on mahdollista. Voit saada tehdystä työstä myös kotitalousvähennystä, lue lisää alta!

Lähetä viesti osoitteeseen info@catermategroup.com, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kerrothan viestissäsi minkä tyyppistä työtä tarjoat, työn kesto, ajankohta ja osoite, sekä montako apuria arvioit tarvitsevasi. Laitathan mukaan myös puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle piakkoin! 

Kiitos, kun tuet paikallisia nuoria!

Nainen kastelee kasvimaan kasveja helteisenä kesäpäivänä Vantaalla.
Marble Surface
KOTITALOUSVÄHENNYS

LUE LISÄÄ >

PALVELUT

Tarjoilijat

Catering

Helsinki

Turku

meille TÖIHIN​

CaterMate työnantajana

Koulutus

Avoimet paikat

CATERMATE

CaterMate on tarjoilualan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme ensiluokkaisia ​​tarjoilijoita kaikenlaisiin tapahtumiin.

 

Mentaliteettimme on se, että "teemme aina sen pienen ekstran", mikä on johtanut satoihin erittäin tyytyväisiin asiakkaisiin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on palvelumme tärkein elementti. Tämän varmistamiseksi on meillä noin 60 koulutetun tarjoilijan pooli.

CaterMate Oy

Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 2760351-4

Helsinki     |     Turku